Sigla Business Evaluator
Despre noiEvaluariConsultantaManagement resurse umaneTrainingClientiContact
Echipa Business Evaluator


Spacer
Link1 Evaluari afaceri, imobiliare (industriale, comerciale, agricole) echipamente, bunuri imobile valori mobiliare
 
Link2 Planuri de afaceri, studii de fezabilitate, elaborarea proiectelor de finantare Phare, Banca Mondiala, managementul proiectelor
 
Link3 Organizare interviuri pentru recrutare si selectie personal, testare psiho-aptitudinala, gestionarea carierei angajatilor


Valid HTML 4.01! Valid CSS!


DESPRE NOI

S.C. BUSINESS EVALUATOR SRL va ofera prin intermediul unei echipe de profesionisti o gama larga de servicii de consultanta în investitii, finantari si evaluare.

Dupa noua ani de activitate am învatat ca încrederea este un capital important iar singurul mod de a-l dobândi si a-l pastra este calitatea serviciilor prestate.

Obiectivele societatii sunt racordate la sprijinirea clientilor în decizii investitionale si alegerea celei mai potrivite finantari (prin planuri de afaceri, studii de fezabilitate, proiecte de finantare pentru credite bancare, fonduri PHARE, etc).

Societatea este membra a Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din România si în acest domeniu realizeaza evaluari de afaceri, proprietati imobiliare si de bunuri mobile, lucrarile elaborate fiind în conformitate cu Standardele Internationale de Evaluare (IVSC).

Portofoliul de clienti cuprinde peste 500 de societati comerciale, din cele mai diverse domenii (industrie, comert, agricultura, servicii).

Reputatia pe care si-a creat-o S.C. BUSINESS EVALUATOR SRL se datoreaza profesionalismului, experientei echipei de specialisti si adaptarii serviciilor specificului fiecarui client.

Firma noastra ofera o gama larga de servicii care pot fi grupate în patru categorii:
A. EVALUARE
B. CONSULTANTA
C. MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE
D. TRAINING

© 2004 Business Evaluator, Srl. Toate drepturile rezervate. Realizare site si gazduire web - Compunet Srl